Case tradiționale

Case tradiționale

The three vacation houses are old, traditional wooden houses, restored to match the needs of contemporary travelers. Each vacation house has a fully equipped kitchen, bathroom with shower and beds with premium mattresses.

 • Casa Strâmbă

  Case tradiționale
  Casa Strâmbă este cea mai mică dintre căsuțele noastre de vacanță. Ea are o structură open-space, cu dormitorul deschis la mansardă. Spațiul de living/bucătărie se află la parter și este dotat cu o canapea extensibilă. Tot la parter se găsește și baia. Căsuța poate găzdui maxim 4 persoane și este dotată cu un jacuzzi privat.
  99 per night
 • Casa Batrana

  Case tradiționale
  Casa Bătrână este prima casă de vacanță pe care am restaurat-o. Ea este compusă dintr-un dormitor cu pat queen-size și pătuț pentru copil, dar și un spațiu de living/ bucătărie, dotat cu o canapea extensibla. Baia cu duș walk-în este situată între cele două camere. Căsuța poate găzdui maxim 4 persoane.
  80 per night
 • Casa Marie-José

  Case tradiționale
  Casa Marie - Jose este cea mai veche dintre casele noastre de vacanță. Vecinii spun că are peste 100 de ani și este printre cele mai vechi case din Zece Hotare. Fiind compusă din două dormitoare la mansardă și o sufragerie la parter, casa poate găzdui maxim 6 persoane, dacă se folosește canapeaua din sufragerie. Bucătăria și baia se află tot la parter.
  85 per night
× Whatsapp.