Cazare grupuri

Grupuri – cazare, activități, evenimente in Zece Hotare com. Suncuius

Începând din luna mai 2024 vom oferi cazare pentru grupuri de pana la 30 de persoane în satul nostru de vacanță din Zece Hotare, județul Bihor. Cazarea oaspeților se face în trei case de vacanță: Casa Bătrână, Casa Strâmbă și Casa Marie – José, dar și în cele patru corturi din Dolina Glamping.

Atât casele cât și corturile au băi și bucătării proprii, pentru a vă putea bucura de intimitate în afara activităților de grup. Pentru activități și mese comune, avem o terasă acoperită ce poate fi încălzită primăvara și toamna, dar și un cort de evenimente cu o capacitate de până la 100 persoane.

Localizarea noastră, în Zece Hotare, la doar 8 Km de Șuncuiuș, în mijlocul naturii, ne face alegerea perfectă pentru grupurile iubitorilor de natură sau a celor care caută un loc liniștit pentru a organiza activități legate de locul muncă, dar și evenimente private.

Dolina Village este o locație potrivită pentru:

·        Ieșiri cu familia și prietenii

·        Petreceri și evenimente de zi pentru maximum 100 de persoane

·        Teambuilding

·        Retreat

·        Workshop-uri (ex. Plante medicinale, ciuperci comestibile)

·        Tabere pentru grupuri mici de elevi

·        Activități pentru iubitorii de aventura (rafting, kayak, via ferrata)

Vă ajutăm cu plăcere în organizarea evenimentului, cu tot ce putem, de la planificare, la transport, activități sau catering. De asemenea, vă putem recomanda sau rezerva cazare în zonă atunci când grupul depășește capacitatea noastră de cazare.

Prețul pentru cazare de o noapte, la întreaga capacitate, începe de la 2500/lei, iar perioada minimă de cazare este de două nopți. Utilizarea terasei acoperite este inclusă în prețul cazării, iar cortul de evenimente se poate închiria separat, cu prețul începând de la 500 lei/zi.

Dolina Village este un sat de vacanță situat in Satul Zece Hotare, din comuna Șunuiuș. Ne aflăm la 1 oră de Oradea, 2 ore de Cluj, 3 ore de Arad si 4 ore de Timișoara și Budapesta.

În vara anului 2023 am găzduit primul eveniment reușit, o petrecere de zi cu aproximativ 100 de participanți. Mai jos, puteți vedea câteva poze de la acest eveniment.

× Whatsapp.